Политика за приватност

Последно ажурирање: 23 јуни, 2020 година

(„Нас“, „ние“ или „наш“) управува со веб-страницата („Услугата“).

Оваа страница ве информира за нашите политики во врска со собирањето, користењето и обелоденувањето на лични информации кога ја користите нашата услуга.

Ние нема да ги користиме или споделуваме вашите информации со никого, освен како што е опишано во оваа Политика за приватност.

Ние ги користиме вашите лични информации за обезбедување и подобрување на услугата. Со користење на Услугата, вие се согласувате со собирање и употреба на информации во согласност со оваа политика. Освен ако не е поинаку определено во оваа Политика за приватност, термините што се користат во оваа Политика на приватност ги имаат истите значења како и во нашите Услови и услови, достапни на https://www.cacino.co.uk

Собирање и употреба на информации

Додека ја користите нашата услуга, може да ве замолиме да ни дадете одредени лични податоци што можат да се препознаат, што може да се искористат за контакт или идентификација. Лично препознатливи информации („Лични информации“) може да вклучуваат, но не се ограничени на:

Податоци за дневник

Ние собираме информации што вашиот прелистувач ги испраќа секогаш кога ја посетувате нашата услуга („Податоци за најавување“). Овие податоци за дневник може да вклучуваат информации како што се адреса на Интернет протокол („IP“) на вашиот компјутер, тип на прелистувач, верзија на прелистувач, страниците на нашата услуга што ги посетувате, времето и датумот на вашата посета, времето поминато на тие страници и други статистика.

Колачиња

Колачињата се датотеки со мала количина на податоци, кои можат да вклучуваат анонимен уникатен идентификатор. Колачињата се испраќаат до вашиот прелистувач од веб-страница и се чуваат на тврдиот диск на вашиот компјутер.

Ние користиме „колачиња“ за да собереме информации. Можете да му наложите на прелистувачот да ги одбие сите колачиња или да наведе кога се испраќа колаче. Меѓутоа, ако не прифаќате колачиња, можеби нема да можете да користите некои делови од нашата услуга.

Даватели на услуги

Може да вработиме компании и лица од трета страна за да ја олеснат нашата услуга, да ја обезбедиме услугата во наше име, да извршиме услуги поврзани со услугата или да ни помогнеме во анализата на начинот на користење на нашата услуга.

Овие трети страни имаат пристап до вашите лични информации само за да ги извршуваат овие задачи во наше име и се должни да не ги откриваат или да ги користат за која било друга цел.

Безбедност

Безбедноста на вашите лични информации е важна за нас, но запомнете дека ниту еден метод за пренесување преку Интернет, или методот на електронско складирање не е безбеден 100%. Иако се трудиме да користиме комерцијално прифатливи средства за заштита на вашите лични информации, не можеме да ја гарантираме нивната апсолутна безбедност.

Врски до други страници

Нашата услуга може да содржи врски до други страници кои не ги управуваме ние. Ако кликнете на врската од трета страна, ќе бидете упатени на страната на таа трета страна. Силно ве советуваме да ја разгледате Политиката за приватност на секоја страница што ја посетувате.

Ние немаме никаква контрола и не преземаме никаква одговорност за содржината, политиките за приватност или практиките на кои било веб-страници или услуги од трета страна.

Детска приватност

Нашата услуга не се обраќа на никого на возраст под 18 години („Деца“).

Ние не знаеме да собираме информации со лична идентификација од деца под 18 години. Ако сте родител или старател и сте свесни дека вашето дете ни доставило лични информации, контактирајте не. Ако откриеме дека дете под 18 години ни доставило лични информации, ние веднаш ќе ги избришеме таквите информации од нашите сервери.

Усогласеност со законите

Ние ќе ги обелодениме вашите лични информации кога тоа е потребно со закон или покана.

Промени во оваа политика за приватност

Од време на време може да ја ажурираме нашата Политика за приватност. Ние ќе ве известиме за какви било промени со објавување на новата Политика за приватност на оваа страница.

Се препорачува периодично да ја прегледувате оваа Политика на приватност за какви било промени. Измените во оваа Политика на приватност се ефективни кога се објавени на оваа страница.

Контактирајте не

Ако имате какви било прашања во врска со оваа политика за приватност, контактирајте не.